Vælg behandling

Herreklip

299 kr.

Inkl. hårvask

Herreklip Deluxe

399 kr.

Inkl. hårkur og hovedbundsmassage

Herre maskinklip

180 kr.

Skægklip

125 kr.

Vi anvender maskine til skægklip

Farve

Herre farve

299 kr.

Herre farve + klip

449 kr.

Reflekser

Herre reflekser

399 kr.

Herre reflekser + klip

449 kr.

Knivskarpt herreklip nær Aalborg

Tæt ved motorvejsafkørslen ligger By Bersang i Nørresundby. Hos By Bersang byder jeg, Pernille Mølgaard, velkommen inden for i min salon, hvor der altid er øl på køl til mine mandlige kunder. En kold øl hører sig selvfølgelig til, når du sætter dig i stolen.

Her tilbyder jeg både herreklip med maskine og med saks, og som din herrefrisør har jeg stort fokus på at vejlede dig til, hvad der passer bedst til dig og din hårtype.

Mange forskellige behandlinger til mænd

Jeg tilbyder herreklip af forskellige slags alt lige fra standard herreklip til deluxe-udgaven, hvor der er hårkur og hovedbundsmassage inkluderet. I salonen hjælper jeg også gerne med hovedbundsproblemer, som mange mænd døjer med f.eks. skæl, tør hovedbund og psoriasis.

Trænger skægget til at blive plejet og klippet? Så tilbyder jeg skægklip med maskine, så du ser endnu skarpere ud, når du forlader salonen. I salonen rådgiver jeg også gerne om hårtab, som både yngre og ældre mænd kan opleve.

Skal der ske noget nyt? Eller er du træt af din frisure? Så besøg mig gerne i Nørresundby, hvor vi sammen kan finde frem til en fed frisure, der fremhæver din maskulinitet og styrker selvværdet.

Jeg tilbyder også hårfarvning som f.eks.:
Herrereflekser
Herrereflekser + klip
Herrefarvning
Herrefarvning + klip

Kontakt mig gerne, så vi kan tage en snak om dine ønsker til barbering, klipning eller farvning.

Kort ventetid og kolde øl

Hos By Bersang lægger jeg stor vægt på, at det skal være nemt at få ordnet håret eller skægget. Derfor er det stort set altid muligt at booke fra dag til dag, hvis du trænger til et herreklip.

Jeg kommer også gerne med inspiration til dig, hvis du har brug for, at der skal ske noget nyt. Lad os finde en cool frisure til dig.