Om By Bersang

Læs mere om historien bag salonen

Jeg startede min drøm om at blive frisør allerede ved 4 års alderen. Jeg fik mit første “frisør legesæt” og legede dagligt frisør med mine veninder. Mine forældre måtte også lægge hoved til mange gange. Når mine forældre ikke gad mere – så gik det ud over mine dukker.

Når jeg var ved frisøren, sad jeg altid musestille og studerede nøje, hvordan de arbejdede med mit hår. Da jeg blev teenager, begyndte jeg også at interessere mig meget for makeup og hudpleje. Jeg eksperimenterede med forskellige hjemmelavede ansigtsmasker af bl.a. yoghurt, honning osv. Så min interesse indenfor beauty verdenen stammer helt fra barns ben.

Efter endt uddannelse arbejdede jeg, som salgskonsulent for en frisør grossist i 3 år. Det var nogle meget lærerige år både personligt og arbejdsmæssigt. Men hele tiden gik jeg med drømmen om at vende tilbage til frisørfaget på et tidspunkt. Det var bare et spørgsmål om, hvornår det kunne passe ind i vores liv.

Efter endt barsel tog jeg skridtet og sprang ud som selvstændig. Jeg ville have et arbejde med gode arbejdstider og noget mere frihed, sådan at jeg stadig kunne have tid med familie. Jeg valgte, at salonen skulle ligge i forbindelse med vores hjem, så jeg altid var tæt på familien. Jeg har ikke et fortrudt et eneste sekund. Jeg elsker at gå på arbejdet hver dag, og jeg har de sødeste kunder, som altid støtter op.

Lær mig bedre at kende

Jeg blev udlært i 2013
Arbejdet som konsulent hos en frisør i tre år
Jeg tager løbende kurser og elsker at lære nyt
Mine kurser indebærer bl.a. balayage, babylights og dameklip
Mit speciale lægger i langt hår, hvor jeg elsker alle former for farveteknikker
Jeg holder mig løbende opdateret på de nyeste trends og teknikker

Stemningen i salonen

I salonen er der en hyggelig og rolig stemning med musik i baggrunden. Jeg har stort set altid kun én kunde i stolen af gangen, hvilket gør, at jeg kan have DIG i fokus, mens jeg er nærværende og tilbyder den bedste service.
Der bliver serveret snacks og drikkelse under din behandling. Du kan frit vælge fra mit menukort.

Følg os på Instagram